banner



Σεισμοσ Τωρα Κρητη - Σεισμοσ Τωρα Κρητη / Neos Seismos Twra Sthn Krhth / Η : Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου .

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμό είχε μέγεθος τα 3,9 ρίχτερ, . Ο δήμαρχος ηρακλείου κρήτης για τον σεισμό 5,8 ρίχτερ στην περιοχή | ώρα . Νέα σεισμική δόνηση 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή αρκαλοχωρίου στην κρήτη. «μετά τους σεισμους σε θήβα και κρητη περιμεναμε σεισμό γυρω στα 5 στην περιοχή. Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην κρήτη, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στη θάλασσα, ανατολικά από τη ζάκρο στο λασίθι.

Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Σεισμοσ / ΕΣΚÎ'ΣΕ ΕΙÎ
Σεισμοσ / ΕΣΚÎ'ΣΕ ΕΙÎ"ΗΣΗ ΣΕΙΣΜΟΣ Î"ΙÎ' ΤΙΣ ΤΡÎ'ΠΕΖΕΣ from lh5.googleusercontent.com
Νέος σεισμός σημειώθηκε τα ξημερώματα της τρίτης στο αρκαλοχώρι στην κρήτη. Ο δήμαρχος ηρακλείου κρήτης για τον σεισμό 5,8 ρίχτερ στην περιοχή | ώρα . Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην κρήτη, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στη θάλασσα, ανατολικά από τη ζάκρο στο λασίθι. Νέα σεισμική δόνηση 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή αρκαλοχωρίου στην κρήτη. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Στον ρυθμό των ρίχτερ εξακολουθεί να «χορεύει» η κρήτη τα τελευταία 24ωρα. «μετά τους σεισμους σε θήβα και κρητη περιμεναμε σεισμό γυρω στα 5 στην περιοχή.

Στον ρυθμό των ρίχτερ εξακολουθεί να «χορεύει» η κρήτη τα τελευταία 24ωρα.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 28 χλμ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμό είχε μέγεθος τα 3,9 ρίχτερ, . Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην κρήτη, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στη θάλασσα, ανατολικά από τη ζάκρο στο λασίθι. Υπάρχει ανησσσυχία μόνο για παλιά σπίτια που πρεπει να προσεχουν οι . Νέος σεισμός σημειώθηκε τα ξημερώματα της τρίτης στο αρκαλοχώρι στην κρήτη. Νέα σεισμική δόνηση 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή αρκαλοχωρίου στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε τα ξημερώματα της παρασκευής 12 νοεμβρίου σε . Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της . «μετά τους σεισμους σε θήβα και κρητη περιμεναμε σεισμό γυρω στα 5 στην περιοχή. Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη. Στον ρυθμό των ρίχτερ εξακολουθεί να «χορεύει» η κρήτη τα τελευταία 24ωρα.

Υπάρχει ανησσσυχία μόνο για παλιά σπίτια που πρεπει να προσεχουν οι . «μετά τους σεισμους σε θήβα και κρητη περιμεναμε σεισμό γυρω στα 5 στην περιοχή. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμό είχε μέγεθος τα 3,9 ρίχτερ, . Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου .

Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην κρήτη, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στη θάλασσα, ανατολικά από τη ζάκρο στο λασίθι. ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡÎ' ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ : 5,5 ρίχτερ ξεσήκωσε το νησί
ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡÎ' ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ : 5,5 ρίχτερ ξεσήκωσε το νησί from tilegrafimanews.gr
Νέα σεισμική δόνηση 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή αρκαλοχωρίου στην κρήτη. Νέος σεισμός σημειώθηκε τα ξημερώματα της τρίτης στο αρκαλοχώρι στην κρήτη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμό είχε μέγεθος τα 3,9 ρίχτερ, . Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην κρήτη, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στη θάλασσα, ανατολικά από τη ζάκρο στο λασίθι. «μετά τους σεισμους σε θήβα και κρητη περιμεναμε σεισμό γυρω στα 5 στην περιοχή. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 28 χλμ. Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη.

«μετά τους σεισμους σε θήβα και κρητη περιμεναμε σεισμό γυρω στα 5 στην περιοχή.

Ο δήμαρχος ηρακλείου κρήτης για τον σεισμό 5,8 ρίχτερ στην περιοχή | ώρα . «μετά τους σεισμους σε θήβα και κρητη περιμεναμε σεισμό γυρω στα 5 στην περιοχή. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμό είχε μέγεθος τα 3,9 ρίχτερ, . Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Στον ρυθμό των ρίχτερ εξακολουθεί να «χορεύει» η κρήτη τα τελευταία 24ωρα. Σεισμός μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε τα ξημερώματα της παρασκευής 12 νοεμβρίου σε . Υπάρχει ανησσσυχία μόνο για παλιά σπίτια που πρεπει να προσεχουν οι . Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην κρήτη, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στη θάλασσα, ανατολικά από τη ζάκρο στο λασίθι. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της . Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 28 χλμ.

«μετά τους σεισμους σε θήβα και κρητη περιμεναμε σεισμό γυρω στα 5 στην περιοχή. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της . Ο δήμαρχος ηρακλείου κρήτης για τον σεισμό 5,8 ρίχτερ στην περιοχή | ώρα . Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Υπάρχει ανησσσυχία μόνο για παλιά σπίτια που πρεπει να προσεχουν οι .

Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Σεισμοσ Τωρα Κρητη / Neos Seismos Twra Sthn Krhth / Η
Σεισμοσ Τωρα Κρητη / Neos Seismos Twra Sthn Krhth / Η from www.flash.gr
Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 28 χλμ. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της . Υπάρχει ανησσσυχία μόνο για παλιά σπίτια που πρεπει να προσεχουν οι . Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην κρήτη, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στη θάλασσα, ανατολικά από τη ζάκρο στο λασίθι. «μετά τους σεισμους σε θήβα και κρητη περιμεναμε σεισμό γυρω στα 5 στην περιοχή. Νέα σεισμική δόνηση 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή αρκαλοχωρίου στην κρήτη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμό είχε μέγεθος τα 3,9 ρίχτερ, .

Υπάρχει ανησσσυχία μόνο για παλιά σπίτια που πρεπει να προσεχουν οι .

Ο δήμαρχος ηρακλείου κρήτης για τον σεισμό 5,8 ρίχτερ στην περιοχή | ώρα . Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην κρήτη, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στη θάλασσα, ανατολικά από τη ζάκρο στο λασίθι. Σεισμός μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε τα ξημερώματα της παρασκευής 12 νοεμβρίου σε . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 28 χλμ. Νέος σεισμός σημειώθηκε τα ξημερώματα της τρίτης στο αρκαλοχώρι στην κρήτη. «μετά τους σεισμους σε θήβα και κρητη περιμεναμε σεισμό γυρω στα 5 στην περιοχή. Νέα σεισμική δόνηση 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή αρκαλοχωρίου στην κρήτη. Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμό είχε μέγεθος τα 3,9 ρίχτερ, .

Σεισμοσ Τωρα Κρητη - Σεισμοσ Τωρα Κρητη / Neos Seismos Twra Sthn Krhth / Η : Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου .. Στον ρυθμό των ρίχτερ εξακολουθεί να «χορεύει» η κρήτη τα τελευταία 24ωρα. Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην κρήτη, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στη θάλασσα, ανατολικά από τη ζάκρο στο λασίθι. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός έγινε 28 χλμ. Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη.

Σεισμός μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε τα ξημερώματα της παρασκευής 12 νοεμβρίου σε  σεισμοσ τωρα. Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης.

0 Response to "Σεισμοσ Τωρα Κρητη - Σεισμοσ Τωρα Κρητη / Neos Seismos Twra Sthn Krhth / Η : Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel